StartupHelte

URU Design Aps - De forsvundne sokker

Hvordan kan sokkerne bare forsvinde i hver vask?

I 2016 startede Alexander Morabbi Wulsch og Adam Kuskner virksomheden SOLOSOCKS. Ideen til SOLOSOCKS opstod på baggrund af det problem, at man altid mister en sok under maskinvask. Den efterfølgende sortering og parring af sokker efter vask, skabte nok frustration til, at drengene kastede sig over deres idé.

“Vi kommer fra store familier, og var begge frustreret over altid at skulle parre sokker efter hver vask. Hvordan kan der altid forsvinde sokker i vaskemaskinen? De forsvinder bare” siger Alexander Morabbi Wulsch.

Ideen bag SOLOSOCKS er at kombinere dansk design med innovative ideer og økologisk kvalitet. ”En af de mange ting vi har lært gennem SOLOSOCKS, er at folk elsker design, kvalitet og bæredygtighed. Kunderne til SOLOSOCKS elsker at købe lækre produkter, men de køber også, da de derved ved, at de er med til at gøre en forskel for miljøet” siger Alexander.

Sideløbende med dette, har de netop lanceret en ny kollektion, SOLOSOCKS Share. Her skal de mange sokke-kunder, komme hjemløse rundt omkring i verden til gode. SOLOSOCKS vil nemlig doneret ét per sokker til en hjemløs, hver gang der bliver købt et par, fra den nye kollektion. SOLOSOCKS har etableret et samarbejde med 10 store internationale hjemløseorganisationer i 10 forskellige lande og målet er at donere 50.000 sokker inden slutningen af året. 

ANNONCE

Hvad hedder jeres virksomhed?

URU Design ApS

Hvorfor startede du netop dette firma?

Jeg ville gerne være selvstændig, og skabe et internationalt brand.

Hvad var det sværeste da du startede?

At skaffe den første million i omsætning. 

Hvad er dit bedste råd til andre?

Aldrig giv op!

Kan du anbefale en god bog?

Phishing for phools

Hvor kan vi følge dig?

Hjemmesiden: Solosocks // Facebook: Solosocks CPH // Instagram: solo.socks

Har I fået investering, lånt, sparet op?

Kun organisk vækst - baseret på firmaets egen omsætning og profit.
ANNONCE

Vil du vide hvornår vi udgiver næste historie på StartupHelte.dk?


E-mail


Del

Seneste nyt

Annonce