StartupHelte

PanzerScreen vil redde danskerne fra en dyr skærmreperation

De drømmer om at få skabt et brand der associeres med markedets bedste kvalitet indenfor mobilbeskyttelse

Hos PanzerScreen finder man et stort udvalg af skræddersyede og tilpassede PanserGlas. Der bliver kredset om kvaliteten, og deres mission er at levere god beskyttelse til danskernes telefoner. Vi har taget en snak med CEO, Marc. 

Hvad hedder din virksomhed?

PanzerScreen ApS

Hvorfor startede du netop dette firma?

Jeg startede virksomheden op som et økonomisk supplement ved siden af studierne tilbage i 2014. Jeg så en mulighed i markedet for at hjælpe forbrugerne med at få beskyttet deres telefonskærme. Jeg ønskede at udvikle PanserGlas der skulle kunne redde forbrugerne fra en skærmreparation, der også tilbage i 2014 var en meget dyr "fornøjelse" og for den sags skyld stadig koster meget den dag i dag.

Hvad var det sværeste da du startede?

Jeg startede dette op ved siden af studierne. Så balancen imellem at få studie og virksomheden til at fungere mest optimalt var helt klart den sværeste del.

Fik du hjælp? Hvis ja, hvorfra?

Nej. Jeg begyndte selv at undersøge mulighederne på markedet, undersøge hvordan forretningen skulle skrues bedst muligt sammen, og så ellers kører på.

Hvad drømmer du om i fremtiden?

Drømmer om at få skabt et brand der associeres med markedets bedste kvalitet indenfor mobilbeskyttelse, og eventuelt også udvalgt mobiltilbehør.

Hvad er din fedeste oplevelse med din virksomhed?

Jeg gik fuldtid på min virksomhed i 2018, og nu i 2019 er vi 3 ansatte med en 4 mand på vej. Det synes jeg er fedt at se min virksomhed vækste, på forholdsvis kort tid. Men udover dette, så var det selvfølgelig den første ordre der tikkede ind på PanzerScreen.dk. Noget man arbejder hårdt på som man kan se begynder at betale sig, det er dét der gør hele arbejdet værd.

Hvor er I om tre år?

Vores PanserGlas er inde i alle de store kæder i Danmark, og vi er kommet ind i kæder i henholdsvis Norge, Sverige og Tyskland.

ANNONCE
PanzerScreen vil redde danskerne fra en dyr skærmreperation

Hvad er dit bedste råd til andre?

Hold motivationen så højt som overhovedet muligt. Der vil altid komme modgang undervejs, men når du klare denne modgang, vil selv den mindste sejr føles kæmpe stor. Dermed også sagt at det vigtigt at alle successer undervejs fejres, både store som små!

Hvad er dine tre bedste IT værktøjer?

Morningscore, Google analytics, Business manager

Hvad er dit bedste råd til andre, som vil starte en virksomhed?

Sørg for at klø på, intet kommer for givet. Find så mange personer som muligt du kan sparre med, og lige så snart der er råd til det, få fat i de rette medarbejdere så din virksomhed kan vækste yderligere.

Kan du anbefale en god bog?

Kick Ass - Jesper Buch

Hvilke onlinemedier læser du til dagligt?

Børsen og Berlingske

Dit håb for fremtidens samfund?

At iværksættere får bedre vilkår

Hvor kan vi følge dig?

Linkedin, Facebook, Instagram, Youtube

Har I fået investering, lånt eller sparet op?

Jeg har selv opbygget kapitalen til at starte PanzerScreen op, da jeg som 16-årig startede med mobildiskotek. Vi har i virksomheden PanzerScreen ApS modtaget to væksttilskud fra væksthus Nordjylland der har hjulpet os til at kunne accelerere endnu hurtigere.

Hvorfor skal man købe dit produkt?

Det åbenlyse økonomiske svar er at en skærmreparation koster mellem 800-5000 kr. alt afhængig af telefonmodel. Vores PanserGlas har en vejl. udsalgspris på 249-299 så det er hurtigt en god investering hvis man sammenligner med prisen for en ny skærm. Vi har i PanzerScreen designet vores PanserGlas med fokus på at skabe et PanserGlas der er som skræddersyet til den enkelte telefonmodel. Det synes vi selv, at vi er kommet ret godt i mål med. Du vil derfor som forbruger ikke videre bemærke om en telefon har vores PanserGlas monteret, da det dækker 100% af skærmen fra kant til kant, selv på kurvede telefoner. Vores PanserGlas er 200% stærkere end det regulære PanserGlas der findes på markedet. Dette betyder også, at du får markedets bedste PanserGlas der vil give den ultimative beskyttelse til din telefonskærm.

ANNONCE

Vil du vide hvornår vi udgiver næste historie på StartupHelte.dk?


E-mail


Del

Seneste nyt

Annonce