StartupHelte

Receptpligtig medicin skal være let tilgængeligt i fremtiden med MinRecept

Og sikkerheden er stadig i fokus.

MinRecept er skabt med missionen om at gøre vejen mellem læge, apotek og borger kortere, ved at levere medicinen til din dør.  Kort fortalt, så står apotekerne for al håndtering af medicin, og du er således i lige så trygge hænder, når du er medlem af MinRecept, som hvis du selv henter medicinen på apoteket. 

Hvad hedder din virksomhed?

MinRecept Aps

Hvorfor startede du netop dette firma?

En pige skrev på Jodel, at hun var træt af, at hun altid skulle hente sine p-piller på apoteket. Pludselig så jeg et marked for kontinuerlig levering af medicin til borgerne, så de hverken skal bruge tid på det, eller står i en situation, hvor de har glemt at hente deres medicin.

Hvad var det sværeste da du startede?

Når man arbejder med medicin, apoteker mm., er der ekstremt mange regler for, hvad man må og ikke må. Derfor krævede det enorm research for at finde den helt rigtige løsning på, hvordan vi kunne strikke vores service sammen. Vores IT-setup er desuden enormt komplekst - ligeledes på grund af de mange gældende regler på området.

Fik du hjælp? Hvis ja, hvorfra?

Igennem hele forløbet har jeg sparet med rigtig mange dygtige mennesker. Særligt på IT-området har jeg søgt sparring, da jeg hverken har erfaring eller uddannelse indenfor dette. Ligeledes har jeg sparret med folk, som kender branchen ud og ind, for vi vil nemlig aldrig gå på kompromis med sikkerheden.

Hvad drømmer du om i fremtiden?

Lige nu er alle mine tanker på MinRecept, så derfor drømmer jeg selvfølgelig om at gøre det til en stor forretning med mange ansatte. Jeg håber, at vi i fremtiden har en virksomhed, som folk automatisk tilmelder sig, når de får ordineret receptpligtig medicin hos deres læge. Receptpligtig medicin skal nemlig være meget lettere tilgængeligt i fremtiden.

Hvad er din fedeste oplevelse med din virksomhed?

Min fedeste oplevelse med virksomheden indtil nu, er helt klart lanceringen. At se, at det man har arbejdet på det seneste lange stykke tid, nu skulle prøves af blandt danskerne, var helt vildt fedt. Vi oplevede enorm efterspørgsel og jeg modtog en masse positive tilkendegivelser - også fra topfolk i det nationale erhvervsliv. Dog skal det siges, at dét at drive virksomhed er super fedt. Det er en rutsjebanetur, men en fed én af slagsen.

ANNONCE
Receptpligtig medicin skal være let tilgængeligt i fremtiden med MinRecept

Hvor er I om 3 år?

Om 3 år har vi en markedsandel på 10% i Danmark, samtidig med at vi har bevæget os ind i Sverige og Norge. Derudover har vi også tilføjet flere medicintyper til servicen, således den ikke "kun" omfatter p-piller, minipiller og p-plastre.

Hvad er dit bedste råd til andre?

Mit bedste råd til andre er helt klart at bygge et netværk. Uden det netværk, som vi har bygget igennem rigtig mange år, havde vi aldrig været, hvor vi er i dag. 

Jeg læste engang citatet: ”Noget af det, der ærgrer mig mest er, når jeg sidder med de søde 12-tals piger, der bliver overhalet indenom af de drenge, der gik på bar og fik skabt et netværk”, og jeg kan helt klart placere mig selv i denne kategori. Jeg er kommet rigtig langt med at hjælpe andre, for selvom man ikke skal forvente noget, er min erfaring, at det kommer tifoldigt tilbage.

Hvad er dine bedste tre it-værktøjer?
Mine 3 bedste IT-værktøjer må være Google Analytics, SendinBlue og Trello
 
 
Hvad er dit bedste råd til andre, der vil starte virksomhed?
Søg hele tiden ny viden indenfor det felt, du arbejder med. Vær ikke bange for at se et hav af youtube-videoer og læse blogs for at få mest mulig relevant information. Man bliver nemlig overrasket over, hvor meget man selv kan, når først man sætter sig ind i tingene.
 
 
Kan du anbefale en god bog?
Think and grow rich - Napoleon Hill
 
 
Hvilke onlinemedier læser du til dagligt?
Børsen, Techsavvy og forskellige blogs.
ANNONCE

Dit håb for fremtidens samfund?

Jeg er stor fan af digitalisering og innovation. Jeg håber derfor, at vi fremtiden vil se mange flere disruptions af etablerede brancher.

Hvor kan vi følge dig?

Facebook og LinkedIn

Har I fået investering, lånt, sparet op?

Vi fik vores første investering, da projektet kun var på idéplan.

Hvor kan man købe dit produkt?

Man signer sig op til vores service på vores hjemmeside: www.minrecept.dk

Er der andet du mener, vi bør vide?

Det er slet ikke forkert, når kendte iværksættere udtaler, at det kræver hårdt arbejde. Hvis man vil nå de mål, man har sat sig, skal man være villig til at arbejde benhårdt for dem.

ANNONCE

Vil du vide hvornår vi udgiver næste historie på StartupHelte.dk?


E-mail


Del

Seneste nyt

Annonce