StartupHelte

Bonzer er specialister indenfor SEO

Deres drøm er, at marketingchefen skal tænke Bonzer = SEO

Bonzer hjælper virksomheder med at få mere organisk trafik, og mere vækst online. Det gør de ved hjælp af et markedsledende framework, der sikrer deres kunder de bedst mulige resultater. Vi har taget en snak med Thomas om virksomhedens start, deres mål og hvorfor man netop skal anvende deres virksomhed, hvis man skal have hjælp til SEO. 

Hvad hedder din virksomhed?

Bonzer / Bonzer.dk

Hvorfor startede du netop dette firma?

Vi startede Bonzer, fordi den digitale marketing scene var for bred - og i vores optik manglede der specialister inden for SEO til de ambitiøse virksomheder på Google. Vi ønsker at marketingchefen skal tænke: SEO = Bonzer.

Hvad var det sværeste da du startede?

At skulle sætte sig ind i alt juridisk og økonomisk ift. opstart af virksomhed.

Fik du hjælp? Hvis ja, hvorfra?

Nej, vi fik ikke nogen hjælp. De processer vi arbejder under, har vi selv skabt og arbejdet os frem til. Det har derfor også givet en del læring og praktisk handlekraft, som er gået væsentlig stærkere end kun teoretisk viden fra universitetet.

Hvad drømmer du om i fremtiden?

Vi drømmer om at vokse videre i den retning, som vi er på vej til lige nu - at vækste Danmarks ambitiøse virksomheder på den digitale bane, da fremtiden i højere grad bringer forbrugerne til platforme som Google, hvor vi er specialister.

Hvad er din fedeste oplevelse med din virksomhed?

Den fedeste oplevelse med Bonzer er helt klart det daglige flow, vi oplever inde i 'maskineriet', som er på kontoret. For vi er vokset til en stor håndfuld mennesker på kort tid, som alle hver især lever og ånder for SEO på hver deres måde. Noget som samlet set gør, at vi kan levere de resultater for vores kunder som vi gør. Her er det jo netop det fedeste at se sine kunder, danske virksomheder, vækste fra måned til måned på baggrund at vores indsats. Det betyder vel, at vi kan finde ud af det, vi laver.

Hvor er I om tre år?

Der er vi i tre lande: Danmark, Norge og Sverige.

ANNONCE
Bonzer er specialister indenfor SEO

Hvad er dit bedste råd til andre?

Vær en specialist inden for alt det, man laver - og så skal man lave det, man brænder for.

Hvad er dine tre bedste IT værktøjer?

Slack, Contractbook og Upodi - fordi vi hermed hurtigt kan eksekvere i vores arbejde. P.S. to af dem er også kunder i forretningen!

Hvad er dit bedste råd til andre, som vil starte en virksomhed?

Her må vi gentage os selv; gør det du brænder for og vær en specialist, hvad end det kræver.

Kan du anbefale en god bog?

REWORK - af Jason Fried. Læs den.

Hvilke onlinemedier læser du til dagligt?

Search Engine Journal, Børsen og Politiken.

Dit håb for fremtidens samfund?

At der kommer mere fokus på eksekvering fremfor bureaukratisk snak i øst og vest. Dette gælder for politik såvel som erhverv.

Hvor kan vi følge dig?

På LinkedIn mest ellers Instagram, hvis det også skal være fra privaten

Har I fået investering, lånt eller sparet op?

Virksomheden havde hurtigt en positiv drift, hvorfor ingen af delene som sådan har været nødvendigt

Hvorfor skal man anvende dit produkt?

Fordi det er fremtiden, kort sagt. Hvis man vil nå ud til sit segment, om man er den ene eller anden virksomhed, både i dag og fremover, så skal man være der, hvor kunderne og generelt mennesker er i dag - hermed digitale medier og nærmere Google. Google er den største søgemaskine i verden, og når folk søger efter alt fra nye solbriller til kunst eller hvad det nu må være behovet ønsker, så er det på Google. Der er 63.000 søgninger på Google hvert sekund, og med mange forbrugere her er der altså kæmpe omsætninger for virksomhederne her. Men det tror jeg de fleste ved.

ANNONCE

Vil du vide hvornår vi udgiver næste historie på StartupHelte.dk?


E-mail


Del

Seneste nyt

Annonce