StartupHelte

Med Contractbook kan du udforme, underskrive og opbevare alle dine kontrakter ét sted

De har vundet Årets Legal Tech Firma 2018

Kontrakter er fundamentet for din virksomhed, og det var startskuddet for Contractbook. Det er en effektiv kontrakthåndtering til moderne virksomheder. Ideen med Contractbook er, at de udformer, underskriver og opbevarer alle dine juridiske dokumenter på én digital platform. Det gør derved, at du kan øge gennemsigtigheden i din organisation og du kan sikre dig juridisk samtidig med at spare tid. 

Her er det Niels Martin, grundlægger og CEO, der fortæller om sin virksomhed.

Hvad hedder din virksomhed?

Contractbook

Hvorfor startede du netop dette firma?

Fordi der ikke findes andre kontrakthåndteringsplatforme, som kan håndtere alle dele af processen digitalt. Folk ønsker ikke 20 forskellige digitale redskaber - de vil have 4-5 værktøjer, som kan dække deres behov. Derfor har vi lavet den platform, der manglede; den hvorfor man både kan udforme, underskrive og opbevare alle sine kontrakter ét sted.

Hvad var det sværeste da du startede?

Det sværeste var at finde en model, vi kunne tjene penge på. Vi skulle umiddelbart selv medvirke til at skabe et behov, der var stort nok til, at folk ville betale nok for det.

Fik du hjælp? Hvis ja, hvorfra?

Vi indledte med en FFF-rundte, hvor vi selvfølgelig fik en hjælpende hånd, som vi er meget taknemmelige for.

Hvad drømmer du om i fremtiden?

Jeg drømmer om at skabe en international platform, hvor advokater og virksomheder kan arbejde sammen om det kontraktuelle arbejde. Der findes endnu ingen platform, hvor både advokaterne og deres klienter arbejder i samme interface, så det er en udfordring, jeg sætter pris på at læse.

Hvad er din fedeste oplevelse med din virksomhed?

Det har været den positive opmærksomhed, vi har fået det seneste år. Vi har fået god eksponering i pressen, vores brugere rater os super godt, vi får god feedback fra advokatselskaberne og vi har vundet Årets Legal Tech Firma 2018.

Hvor er I om 3 år?

Vi er blevet en standard i hele Norden, er godt i gang med at æde os ind på markedet i UK og Benelux, har vi fået de første klienter i resten af Europa og står på nippet til at indtage USA.

ANNONCE

Hvad er dit bedste råd til andre?

1. Få papir på dine aftaler. Jeg har selv prøvet at miste mange tusinde kroner på ikke lige at få lavet den kontrakt, der klargør en aftale. 2. Der er aldrig noget færdigt produkt, så brug dine kunders feedback til at forbedre det. Der er ikke nogen bedre kilde til indsigt end at lytte til sine kunder og forme et produkt, de synes om.

Hvad er dine bedste tre it-værktøjer?

Vi har en remote kultur, så vi kan ikke leve uden Slack og Trello til at strukturere vores arbejde og sikre transparens i vores organisation. Derudover vil jeg naturligvis pege på Contractbook, for en ting er sikkert. Jeg har styr på mine kontrakter nu.

Hvad er dit bedste råd til andre, der vil starte virksomhed?

Lancer tidligt, få en fokusgruppe, indsaml feedback og lancer så igen.

Kan du anbefale en god bog?

For nyligt læste jeg James Bridles New Dark Age, som giver en glimrende analyse af tech-industriens udfordringer.

Hvilke onlinemedier læser du til dagligt?

Jeg holder mig opdateret på Legal tech på vores medie Legal Tech Weekly, holde øje med sladder i advokatbranchen på K-News og så læser jeg selv Wired og The Atlantic, hvis jeg vil have en bredere forståelse for tech-industriens udfordringer.

Dit håb for fremtidens samfund?

Vi har brug for en mere dataetisk og bæredygtig tech-industri. Hvis vi skal overkomme den modstand, der er mod tech-industrien, må vi have en solid lovgivning med klare rammer, nogle virksomheder med demokratisk udsyn og mere gennemsigtighed i hele industrien, så alle får en bedre forståelse for, hvordan teknologien virker.

Hvor kan vi følge dig?

https://www.linkedin.com/in/niels-martin-brochner-18a7b1b/?originalSubdomain=dk

Har I fået investering, lånt, sparet op?

Ja, vi har fået investeringer af flere omgange.

Hvad hedder din hjemmeside?

http://contractbook.dk

ANNONCE

Vil du vide hvornår vi udgiver næste historie på StartupHelte.dk?


E-mail


Del

Seneste nyt

Annonce