StartupHelte

Mike og Mads fra DIGURA hjælper dig med lejeretlige sager

Vi drømmer om at innovere den juridiske branche

Kræver din udlejer det fulde depositum ved fraflytning, eller er din husleje alt for høj?
Få en gratis og uforpligtende vurdering af din sag hos DIGURA og lad os stå for din eventuelle sagsbehandling.
 
Så kort kan forretningsmodellen i Digura vel egentlig forklares...
 
Vi tog en snak med Mads Klokkerholm fra Digura.
 
Hvad hedder din virksomhed?

DIGURA

Hvorfor startede du netop dette firma?

Jeg og min nuværende forretningspartner, Mike Vestergaard, fik igennem et tidligere projekt øjnene op for, at mange lejere bliver snydt og/eller behandlet uretmæssigt af deres udlejere. Problematisk er det selvfølgelig, at en svag part bliver snydt af den stærkere part, men endnu mere problematisk er det, når den svage part ikke har mulighed for at få nødvendig juridisk bistand, da det enten er for dyrt eller uoverskueligt. 

Vi fandt det derfor som en manglende service set ud fra et samfundsmæssigt og retsikkerhedsmæssigt perspektiv. Derudover er der naturligvis en forretningsmodel, som spiller ind.

Hvad var det sværeste da du startede?

Udfordringer er jo altid fantastisk. Det sværeste var at sammenkoble teknologi med jura. Jura er et subjektivt værktøj, hvorimod teknologi umiddelbart er mest anvendeligt på objektive kriterier.


Fik du hjælp? Hvis ja, hvorfra?

I DIGURA har vi tilknyttet et advisory board bestående af nogle dygtige erhvervsfolk. Disse har især hjulpet DIGURA med strategi såvel internt som eksternt.

Hvad drømmer du om i fremtiden?

Jeg drømmer om at innovere den juridiske branche - og om ikke andet så tage del i den innovation, som finder sted i den juridiske branche. Det er super spændende med sammenspillet mellem teknologi og jura - såvel ud fra et effektivitetssynspunkt men også ud fra et retssikkerhedsmæssigt synspunkt.

Hvad er din fedeste oplevelse med din virksomhed?

Min absolut fedeste oplevelse med virksomheden er vores lancering af konceptet. Den juridiske branche var meget åben over for vores ellers anderledes koncept, og derudover var hele teamet bag DIGURA fantastiske, hvilket de selvfølgelig fortsat er.

ANNONCE
Mike og Mads fra DIGURA hjælper dig med lejeretlige sager

Hvor er I om 3 år?

Markedsførende virksomhed på det lejeretlige marked i Danmark - og hvem ved måske vi kan få introduceret projektet i andre skandinaviske lande.

Hvad er dit bedste råd til andre?

"Your deeds are your monuments" - mit bedste råd er at handle og agere i den retning, som man ønsker at gå i. Det er vigtigt at huske på, at ens handlinger repræsenterer den som man er - også i erhvervsmæssige sammenhænge. Dette kan have stor betydning for et start-up, da det er i denne fase, at man skaber relationer til kunder, klienter og samarbejdspartnere.

Hvad er dine bedste tre it-værktøjer?

Machine-learning, interface og system til håndtering af klienter og slack + asana

Hvad er dit bedste råd til andre, der vil starte virksomhed?

Gå all-in, når I endelig bestemmer jer for indgå i et start-up. Der vil komme opture, men sandelig også nedture med lange arbejdsdage.

Kan du anbefale en god bog?

Mads Faurholt og Lars tvede: Iværksætter: Hvad vi lærte af at starte 30 virksomheder

Hvilke onlinemedier læser du til dagligt?

Børsen.dk, finans.dk og nyheder.tv2.dk

ANNONCE

Dit håb for fremtidens samfund?

Spørgsmålet er alene set i relation til den juridiske branche. For fremtidens samfund håber jeg, at vi med teknologi og den rette tilgang kan effektivisere og optimere processer mest muligt, således at samfundets borgere får en let og gennemsigtig tilgængelighed til juridisk hjælp. Dette uden at det samtidig skal afskære de mindre ressourcestærke i samfundet, som jo specielt har brug for juridisk rådgivning qua deres situation.

Hvor kan vi følge dig?

https://www.linkedin.com/in/madsklokkerholm/

Hvorfor skal anvende købe dit produkt?

Man skal vælge at anvende DIGURA, fordi vi giver dig en GRATIS adgang til få vurderet din lejeretlige sag. Hvis vi vurderer, at du har en sag, så tilbyder vi dig at føre den mod et servicegebyr på 20-25% af din besparelse. Dette betyder samtidig, at det er risikofrit for dig. Du skal altså vælge DIGURA fordi du risikofrit får prøvet din lejeretlige sag af nogle af Danmarks dygtigste inden for lejeret.

Hvad hedder din hjemmeside?

www.digura.dk

ANNONCE

Vil du vide hvornår vi udgiver næste historie på StartupHelte.dk?


E-mail


Del

Seneste nyt

Annonce