StartupHelte

TEXTA Aps er content marketing på jysk

Ekstra øl i fredagsbaren lokkede de jyske drenge til at starte deres eget

Drømmen om at starte sit eget har altid været der, og det er endelig lykkedes. TEXTA Aps skaber resultater og relationer i din content marketing på tværs af platforme. De tre drenge kan hjælpe med at skabe merværdi for dine kunder. De er specialister i indhold og den gode fortælling - og så ligger de ikke skjul på, at de er jyder. Skal de løfte din virksomhed med en gang jysk content marketing?

Hvad hedder jeres virksomhed?

TEXTA Aps

Hvorfor startede I netop dette firma?

Vi har altid haft en drøm om at starte vores eget op. Det har ført nogle nederlag med sig, men endelig lykkes det. Vi havde med TEXTA en drøm om at hjælpe andre i gang med deres projekter ved at blive set digitalt af målgruppen samt opbygge og vedligeholde relationer.

Derudover lokkede udsigten til en ekstra øl i fredagsbaren på universitetet også.

Hvad var det sværeste da I startede?

Vi startede op i forbindelse med vores start på universitetet, og det var den helt store udfordring at skulle balancere studie og start-up. 

Fik I hjælp? Hvis ja, hvorfra?

Vi var en del af Studentervæksthuset, som hører under Aarhus Universitet, hvor du kan sparre med mentorer, som bliver tilknyttet virksomheden. Derudover havde vi nogle kompetencer i vores netværk, der er blevet brugt jævnligt - både på bestyrelsesniveau og lignende.

Hvad drømmer I om i fremtiden?

I fremtiden drømmer vi ikke om at blive Skandinaviens største, men Skandinaviens bedste content-bureau. Derudover har vi en plan om, at vi vil hjælpe vores lille verden med at blive mere bæredygtig, hvor vi allerede nu har nogle konkrete tiltag, der skal medvirke til, at vi ikke bare stræber imod at realisere FN's 17 Verdensmål, men de skal være en del af vores forretning.

Hvad er jeres fedeste oplevelse med virksomheden?

Der har været flere fede ting igennem de sidste 3,5 år. Men vores første ansættelse, første kunde og første million er nogle milepæle, jeg ikke glemmer foreløbig. 

Derudover har det været en fornøjelse at starte det op med mine bedste kammerater

Hvor er I om tre år?

Om tre år har vi flere kontorer rundt om i Skandinavien, så vi kan være tæt på vores kunder. Derudover har vi været med til at bidrage til en grønnere klode, men samtidig har vi hjulpet en række virksomheder med succes online.

ANNONCE
TEXTA Aps er content marketing på jysk

Hvad er jeres bedste råd til andre?

Du skal ikke være bange for at købe dig til kompetencer. Det kommer først til at tage fart, hvis du har fokus på dine kerneområder, og så må du ellers modtage hjælp fra erfarne på andre punkter. Det får alt til at gå hurtigere og mere gnidningsfrit, og produktet bliver bedre i sidste ende. 

Og det er kliché som bare pokker, men kom nu bare i gang! Det kan godt være, at hele verden er skeptisk i starten - så du må jo bare modbevise dem.

Hvad er jeres tre bedste IT værktøjer?

For os er Google Analytics, Zapier og Ahrefs uundværlige.

Hvad er jeres bedste råd til andre, som vil starte virksomhed?

Få lavet en professionel bestyrelse eller et Advisory Board hurtigst muligt. Det kan spare dig for dumme lærepenge, og dit netværk og dine kompetencer vokser markant på meget kort tid. Det har uden tvivl været en af vores bedste investeringer til dato.

Kan I anbefale en god bog?

Vil du læse en sjov, men konkret bog, der handler om marketing, så læs "Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag" af Morten Münster.

Hvilke onlinemedier læser I til dagligt?

Vi læser Børsen samt diverse marketingblogs rundt om på nettet, så vi kan holde os opdateret på vores branche.

Jeres håb for fremtidens samfund?

Jeg håber på en mere bæredygtig fremtid, hvor både erhvervslivet og forbrugere tager ansvar og løfter i samlet flok - både ift. de brede penselstrøg, men også de små ting i hverdagen.

Hvor kan vi følge jer?

FacebookInstagram og LinkedIn

Har I fået investering, lånt eller sparet op?

Vi brugte vores egne hårdttjente penge, som vi skød ind i vores ApS - det var i alt 54.000 kr.

Hvorfor skal man købe jeres produkt?

Hvis man vil have den perfekte hybrid af kommunikation og marketing.

ANNONCE

Vil du vide hvornår vi udgiver næste historie på StartupHelte.dk?


E-mail


Del

Seneste nyt

Annonce